Meerhoutse Amateur Kunsten (MAK) 2012

  • Posted on: 10 May 2012
  • By: admin
Meerhoutse Amateur Kunsten

Het tweejaarlijks kunstenfestival vond plaats op 5, 6, 12 en 13 mei van 14 tot 18 uur. Heel wat Meerhoutse kunstenaars brachten een gevarieerd programma.
Op vrijdag 11 mei van 20 tot 24 uur vond op een aantal plaatsen een nocturne plaats. Op vijftien locaties kon je genieten van creaties van één of meerdere kunstenaars. Je vond er schilderijen, tekeningen, beelden, foto’s, kantkloswerk, textielkunst, juwelen en nog veel meer.
Daarnaast werden er heel wat demonstraties gegeven.

Voor deze editie van het kunstenfestival werd er een wandel- en fietslus vastgelegd, die je langs alle locaties en nog meer mooie plekjes in Meerhout bracht. Nieuwkomers onder de locaties waren de aalmoezenierswoning en de voormalige woning van ‘t Volderke in de Gasthuisstraat, het zaaltje van het Gildenhuis, de woning van de voormalige Patat Service en het kapelletje van Lil. De inkom was overal gratis. (De gedetailleerde fiets- en wandellus kan u downloaden in bijlage.)

MAK 2012 was een groot succes met veel deelnemende kunstenaars, vele bezoekers en een hoog niveau van de tentoongestelde werken.
MAK is een begrip geworden in onze gemeente en dit willen we zo houden naar de toekomst toe.